12:34 23.02.2021

У середу в Україні буде прохолодно, можливі опади

2 хв читати
У середу в Україні буде прохолодно, можливі опади

Найближчої доби на більшій частині території України пануватиме холодне повітря, найнижчі температури очікуються на Лівобережжі; невеликі опади ймовірні на півночі та в центрі країни.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у середу, 24 лютого, в північних і більшості центральних областей очікується невеликий сніг, удень місцями з дощем; на решті території без опадів. На дорогах, окрім півдня, ожеледиця. У західних областях уночі, уранці місцями туман.

Вітер південно-східний, південний, 5-10 м/с.

Температура в східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях уночі 11-16° морозу (у Луганській області 16-21°), удень 4-9° морозу; у західних областях вночі 0-5° морозу, вдень 4-9° тепла; на Закарпатті та Прикарпатті до 12° тепла; на решті території вночі 3-8° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві в середу можливий невеликий сніг, удень місцями з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, південний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 24 лютого найвища температура повітря вдень була (15,8°) в 1990 р., найнижча вночі (- 20,7°) у 1888 р.

У четвер, 25 лютого, в Україні без істотних опадів, на Правобережжі місцями туман. На дорогах країни, окрім півдня, ожеледиця.

Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі близько 0°, удень 4-9° тепла, в західних областях 10-15° тепла; у східній і південній частинах уночі 3-9° морозу (у Луганській області 10-15° морозу), вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві в четвер без істотних опадів. Уночі, уранці місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 7-9°.

Також очікується, що в четвер із Західної Європи в Україну почне надходити тепле атлантичне повітря, тому в більшості областей, окрім крайнього сходу, суттєво потепліє, особливо в західній частині.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА