18:12 23.02.2021

Держкомісія ТЕБ і НС упроваджує "червоний" рівень епіднебезпеки в Івано-Франківській області з 26 лютого

2 хв читати
Держкомісія ТЕБ і НС упроваджує "червоний" рівень епіднебезпеки в Івано-Франківській області з 26 лютого

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) упровадила "червоний" рівень епідемічної небезпеки в Івано-Франківській області з 26 лютого.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Рішенням комісії було впроваджено "червоний" рівень епідемічної небезпеки в Івано-Франківській області з 00:00 годин 26 лютого 2021 року", - написав міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Telegram-каналі.

Зазначається, що рішенням Держкомісії Івано-Франківській обласній державній адміністрації доручено організувати контрольно-перепускні пункти на в'їздах-виїздах на території області та забезпечити проведення температурного скринінгу, опитування осіб про наявність у них респіраторних симптомів, чергування бригад екстреної медичної допомоги, працівників національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, за наявності в особи респіраторних симптомів або підвищеної температури тіла організувати направлення таких осіб до закладів охорони здоров'я області для проведення диференційної діагностики.

Крім того, головам Закарпатської та Чернівецької обласних державних адміністрацій доручено проаналізувати епідемічну ситуацію в окремих об'єднаних територіальних громадах і вжити, в разі потреби, додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів.

Також їм доручено розглянути можливість додаткового розгортання ліжок у закладах охорони здоров'я на територіях, де реєструються високі рівні захворюваності гострої респіраторної хвороби COVID-19, і забезпечення їх кисневими точками.

Зокрема, Комісія ТЕБ і НС доручила Міністерству інфраструктури розробити зміни до постанов уряду, після яких набудуть чинності додаткові обмеження:

- до 26 лютого 2021 року вжити заходів щодо корегування графіків руху регулярних та не регулярних перевезень міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом в населені пункти Івано-Франківської області та з них.

- заборонити посадку та висадку пасажирів на регулярні та нерегулярні рейси міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом з 26 лютого 2021 року в населені пункти Івано-Франківської області та з них.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА