10:10 25.02.2021

Партія "Голос" має намір до кінця березня об'їхати з туром Україну - Рудик

1 хв читати
Партія "Голос" має намір до кінця березня об'їхати з туром Україну - Рудик

Політична партія "Голос" у рамках туру-презентації свого національного плану має намір до кінця березня відвідати населені пункти в різних частинах України, повідомила в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" лідер політсили, народний депутат Кіра Рудик.

"Частина нашої стратегії на 2021 рік - це робота на місцях. Два тижні тому в рамках всеукраїнського туру-презентації національного плану "Голосу" ми відвідали Західну Україну. А з 22 до 27 лютого ми курсуватимемо по Південній Україні. Ми заїжджаємо до міст, сіл, районних центрів. (...) Спілкуємося з людьми про те, як вони бачать національний план "Голосу", і розробляємо програми для місцевих депутатів, які стосуватимуться освіти, енергоефективності та IT. Тур триватиме до кінця березня", - повідомила Рудик.

За її словами, також у рамках цього туру команда "Голосу" планує велику поїздку на схід України, де балотується їхній кандидат у 50-му окрузі на додаткових виборах до Верховної Ради - Юлія Гакова.

"Є ще частина Західної України, до якої ми не доїхали, - це Івано-Франківщина і Тернопільщина. Але через спалах коронавірусу зараз рекомендують утриматися від зібрань, тому ми повернемося туди, щойно ситуація стабілізується", - додала політик.


Повну версію інтерв'ю з головою політичної партії "Голос", народним депутатом Кірою Рудик буде оприлюднено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА