21:38 25.02.2021

Представники Києва і Берна обговорили підготовку до проведення в 2022 у Швейцарії Міжнародної конференції з питань реформ в Україні

1 хв читати
Представники Києва і Берна обговорили підготовку до проведення в 2022 у Швейцарії Міжнародної конференції з питань реформ в Україні

Заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква в телефонній розмові з керівником Служби дипломатичних радників президента Швейцарської Конфедерації Теренсом Біллетером обговорили співпрацю двох країн, а також домовилися продовжити роботу з підготовки до проведення в Швейцарії в 2022 році Міжнародної конференції з питань реформ в Україні , повідомили в Офісі президента.

Як повідомляє прес-служба ОП, співрозмовники обговорили актуальні питання двосторонніх відносин та реалізацію домовленостей, досягнутих за результатами офіційного візиту президента Швейцарської Конфедерації Соммаруги в Україну в липні 2020 року.

"Сторони домовилися продовжити роботу з підготовки до проведення в Швейцарії в 2022 році Міжнародної конференції з питань реформ в Україні", - зазначили в ОП.

Жовква подякував за технічну і гуманітарну допомогу, яка надається Україні, а також окреслив перспективні напрямки розвитку співпраці між двома державами. Він також наголосив на важливості співпраці України з міжнародними партнерами для відновлення миру на Донбасі.

Біллетер запевнив у незмінності позиції Швейцарської Конфедерації з підтримки суверенітету і територіальної цілісності України.

Крім того, співрозмовники обговорили співпрацю з протидії пандемії COVID-19, розвитку транспортної інфраструктури України, реалізації спільних проектів, зокрема в сфері залізничних перевезень.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

27 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА