07:20 26.02.2021

Сенатор Макконнелл заявив, що готовий підтримати кандидатуру Трампа на пост президента у 2024 році

1 хв читати
Сенатор Макконнелл заявив, що готовий підтримати кандидатуру Трампа на пост президента у 2024 році

Лідер сенатської меншості республіканець Мітч Макконнелл заявив, що "безумовно" підтримає Дональда Трампа, якщо той переможе в номінації на посаду президента США від Республіканської партії на виборах 2024 року.

Однак, за його словами, "між сьогоднішнім днем і 24-м роком багато чого станеться".

"У мене є, принаймні, чотири члени партії, які планують балотуватися в президенти, плюс губернатори та інші. Немає жодної конкретної дійової особи, це повинна бути відкрита гонка і для вас має стати задоволенням її висвітлення", - заявив Макконнелл в ефірі телеканалу Fox News.

Трамп недавно гнівно розкритикував 17 республіканців у Палаті представників і Сенаті Конгресу США, які проголосували за його імпічмент або ж засудили його дії, зокрема Макконнелла, який визнав Джо Байдена переможцем виборів ще в середині грудня.

Трамп заявив тоді, що Республіканська партія ніколи не буде користуватися повагою, якщо такі лідери, як Макконнелл, залишаться при владі.

У відповідь на питання ведучого сенатор відповів: "Республіканська партія насправді перебуває в чудовій формі".

"Ми отримали місця в Палаті представників, ми вибрали 50 сенаторів-республіканців, коли всі передбачали, що ми втратимо Сенат", - сказав законодавець.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА