09:54 28.02.2021

У Карпатах зберігається значна сніголавинна небезпека, рятувальники закликають утриматися від походу в гори

1 хв читати
У Карпатах зберігається значна сніголавинна небезпека, рятувальники закликають утриматися від походу в гори

У зв'язку з відлигою та очікуваними опадами в Карпатах зберігається значна сніголавинна небезпека, рятувальники закликають не ризикувати здоров'ям під час походів у гори, повідомили в ДСНС.

"У зв'язку з відлигою та очікуваними опадами, 28 лютого, на високогір'ї Івано-Франківської області зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в неділю вранці.

У ДСНС наголошують, що з початку 2021 року ними вже врятовано понад 360 людей і надано допомогу більш ніж 220 громадянам.

Рятувальники нагадали, що в Міжгірському районі Закарпаття, біля підніжжя гори Магура-Жиде і гори Гемба і прилеглих до них територій і схилів, тривав пошук туриста з Києва, який 13 лютого заблукав під час катання на лижах.

"За період з 1 січня до 21 лютого 2021 року, рятувальники вже зареєстрували і перед виходом на туристичні маршрути провели інструктажі для 6 тис. 482 туристів у складі 692 туристичних груп. Тому, з метою попередження небезпечних подій за участю туристів і для оперативного надання допомоги постраждалим у горах, ДСНС наголошує на важливості реєстрації громадянами своїх подорожей", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА