16:30 02.03.2021

У Лозовій на Харківщині через проблеми з водопостачанням можуть перевести школи на дистанційне навчання

1 хв читати
У Лозовій на Харківщині через проблеми з водопостачанням можуть перевести школи на дистанційне навчання

У м. Лозова Харківської області через аварію на водопроводі можуть перевести школи на дистанційне навчання, повідомив перший заступник міського голови Лозової Олександр Жидков.

"Якщо працівники "Харківводоканалу" ввечері 2 березня не зможуть збільшити об'єм води, яку подають "Лозоваводосервісу", то школи міста доведеться переводити на дистанційну форму навчання", - цитує Жидкова прес-служба.

За словами директора "Лозоваводосервіс" Володимира Кириченка, станом на вівторок підприємство отримує від "Харківводоканалу" 120 кубометрів води на годину.

"Цього мало навіть для погодинного подання. Щоб дотримуватися графіка включень, до "Лозоваводосервісу" має надходити 250 кубічних метрів води на годину", - зазначив Кириченко.

За інформацією директора комплексу водопідготовки "Дніпро" КП "Харківводоканал" Максима Панченка, Лозова почала отримувати менше води починаючи з 22 лютого. Працівники "Харківводоканалу" виявили та ліквідували порив. Проте ситуація з водопостачанням міста не покращилася. Обстеживши 32 км водогону Краснопавлівка-Лозова, працівники підприємства 28 лютого виявили ще один порив за один кілометр до мереж "Лозоваводосервіс". До вечора вівторка вони планують дістатися до аварійної ділянки водопроводу зсередини, обстежити її та дати орієнтовний прогноз, коли в Лозовій відновлять цілодобове водопостачання.

На період ремонту в місті намагатимуться забезпечити бодай погодинне подання води.

Увечері вівторка питання про водопостачання Лозової планується розглянути на комісії з надзвичайних ситуацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА