08:10 03.03.2021

Американські законодавці знову зацікавилися фінансовою діяльністю Трампа

1 хв читати
Американські законодавці знову зацікавилися фінансовою діяльністю Трампа

Комітет Палати представників США перевидав повістку до суду, вимагаючи надати податкові та фінансові документи Дональда Трампа, щоб уникнути "конфлікту інтересів" майбутніх президентів, повідомляють американські ЗМІ з посиланням на випущений у вівторок меморандум комітету.

Аналогічна повістка була видана в 2019 році, але термін її дії закінчився в січні.

Голова комітету Керолін Меловні пояснила колегам рішення щодо переоформлення повістки тим, що через тривалі судові розгляди комітету було "відмовлено в ключовій інформації, необхідній для прийняття законодавчих заходів". Вона сказала, що потреба в цьому матеріалі "залишається такою ж нагальною зараз, як і тоді", в 2019 році.

Трамп, на відміну від інших президентів, відмовився оприлюднити свої податкові декларації та інші документи, які могли б надати детальну інформацію про його статки і діяльність сімейної компанії Trump Organization.

Раніше колишній особистий адвокат Трампа Майкл Коен повідомив у Конгресі, що Трамп маніпулював фінансовою звітністю в період з 2011 до 2013 року для того, щоб знизити свої податки на нерухомість.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА