10:01 03.03.2021

Заступник міністра оборони та посли низки держав ознайомилися з перебігом розмінування на Донбасі

1 хв читати
Заступник міністра оборони та посли низки держав ознайомилися з перебігом розмінування на Донбасі

Заступник міністра оборони України Ігор Старобінський, голови дипломатичних установ Норвегії, Швеції, Словаччини, Хорватії, Албанії і посол координатор ОБСЄ здійснили робочу поїздку до району проведення Операції об'єднаних сил на території Донецької та Луганської областей для підтримки України у виконанні заходів гуманітарного розмінування і мінної безпеки.

Як повідомляється на сайті Міністерства оборони України в середу, під час візиту посли ознайомились із роботою одного з підрозділів Державної спеціальної служби транспорту України зі складу ООС, що розміновує інфраструктуру та місцевість на території Донецької і Луганської областей.

"Міни не питають національності, віку чи соціального статусу. Вони несуть смерть однаково військовим і цивільним, які опинилися в районі бойових дій. Сьомий рік ця тема для України надзвичайно актуальна, оскільки терени окремих районів Донецької і Луганської областей – одні з найбільш забруднених мінами та боєприпасами в світі. Кожен знищений вибухонебезпечний предмет – це чиєсь врятоване життя", - зазначив Старобінський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА