10:39 03.03.2021

Японський бізнесмен має намір запросити вісьмох осіб у політ навколо Місяця

2 хв читати
Японський бізнесмен має намір запросити вісьмох осіб у політ навколо Місяця

Японський бізнесмен Юсаку Маедзава оголосив про конкурс, за підсумками якого він обере вісьмох осіб для спільного польоту навколо Місяця в 2023 році.

"Я Юсаку Маедзава, організатор проекту dearMoon. Минуло два роки, як я оголосив про нього, і сьогодні я хочу поділитися однією важливою новиною: я запрошую вас приєднатися до мене - вісьмох осіб із різних країн світу. Загалом на кораблі будуть від 10 до 12 людей, але я з собою візьму вісіьмох", - сказав він у відеозверненні, розміщеному на його YouTube-каналі.

"Ця місія відбудеться через два роки - в 2023 році. Як, можливо, ви знаєте, ми полетимо ракетою Starship, яку наразі розробляють у SpaceX. Політ до Місяця займе три дні, ми облетимо його, і ще три дні піде на те, щоб дістатися додому", - продовжив він.

"Я оплачую всю подорож. Я викуплю всі місця, тож це буде приватна подорож. Сподіваюся, ми всі разом зможемо зробити так, щоб все було чудово", - додав бізнесмен.

За словами Маедзави, він хотів би запросити в політ творчих людей.

"Якщо ви вважаєте себе творчою особистістю, то ось дві ключових умови: по-перше, ви вважаєте, що у будь-який спосіб можете допомогти іншим людям і суспільству загалом, по-друге, ви маєте відчувати себе спроможним розділяти сподівання людей, які полетять разом із вами", - заявив Маедзава.

Юсаку Маедзава - японський бізнесмен, засновник компанії Zozo Inc., є 14-ю найбагатшою людиною в Японії.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА