15:18 04.03.2021

У столиці протягом останнього тижня зростає кількість хворих на коронавірус - Кличко

1 хв читати
У столиці протягом останнього тижня зростає кількість хворих на коронавірус - Кличко

Протягом останнього тижня у столиці знову зростає кількість хворих на коронавірус, заявив під час засідання Київради столичний мер Віталій Кличко.

"Важливою залишається боротьба з пандемією. Бо, як бачимо, протягом останнього тижня у столиці знову зростає кількість хворих на коронавірус. Збільшилася і кількість госпіталізованих пацієнтів. Зокрема тих, хто перебуває у важкому стані. Місць у лікарнях у нас поки що вистачає - оскільки місто облаштувало понад 5 тисяч ліжок для лікування хворих на COVID-19. Понад 80 відсотків із них обладнані подачею кисню", - наводить слова Кличка прес-служба Київської міської державної адміністрації у четвер.

За словами столичного мера, у Києві також відкрили 71 пункт тестування в амбулаторних медичних закладах столиці, де містяни, за направленням лікаря, можуть здати тест безкоштовно.

"Але нам не можна розслаблятися. Вірус підступний і мутує. Тому захист здоров'я та життя киян є пріоритетом для міської влади", - зазначив Віталій Кличко.

Як повідомлялося, протягом минулої доби в Україні виявили 10 057 випадків зараження коронавірусом.

Лідерами за кількістю нових хворих є Київ (868 випадків інфікування за добу), Житомирська (888 випадків), Вінницька (827), Івано-Франківська (776) та Закарпатська (679) області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА