06:38 05.03.2021

МОЗ має намір спрощувати доступ до вакцинації не лише від COVID-19

1 хв читати
МОЗ має намір спрощувати доступ до вакцинації не лише від COVID-19

Міністерство охорони здоров'я має намір спрощувати доступ українців до вакцинації не тільки від COVID-19, відкривати можливість вакцинації в аптеках, повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

"Ми введемо таку обов'язкову опцію, щоб вакцинація була в аптеках. Почнемо з грипу, умовно кажучи, щоб був максимально легким доступ до вакцинації", - сказав в ефірі програми "Право на владу" на каналі 1+1 в четвер.

Як повідомлялося, в четвер увечері у прямому ефірі 1+1 від COVID-19 вакцинувалися низка громадських діячів, зокрема, співачка Руслана, шоумен Олександр Педан, телеведуча Наталя Мосейчук, а також низка відомих медиків, серед них анестезіолог Дубров, медичний експерт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Катерина Булавінова, торакальний хірург Віталій Соколов.

Публічні персони вакцинувалися вакциною Oxford/AstraZeneca, яка виробляється на потужностях Serum Institute (Індія) і має локальну (торговельну) назву Covishield. Раніше цією вакциною вакцинувалася президент України Володимир Зеленський, міністр охорони здоров’я Степанов, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА