10:19 05.03.2021

Україну в передсвяткові дні очікують денне сонце та нічні заморозки

2 хв читати
Україну в передсвяткові дні очікують денне сонце та нічні заморозки

Погода 6-7 березня демонструє приклад стабільності: від -1° до +4° майже на всій території України, дещо тепліше в південних і східних областях - до +6°, +7°. У суботу на південному сході України, на півночі та місцями на Заході країни можливий мокрий сніг, посилення швидкості вітру. В цілому погода у березні з невеликими приморозками вночі та невеликими плюсовими значеннями температури вдень властива для цих широт.

На півдні України у вихідні протягом дня температура 2-4 градуси тепла, вночі поки що залишаться невеликі морози - до двох градусів нижче нуля. 6 березня - мінлива хмарність, 7 березня - сонячна погода. Опади очікуються 7 березня тільки в Миколаївській області.

В Криму у вихідні температура від 2 до 5 градусів тепла. Вночі на півострові 1-5 градусів з позначкою мінус. Опади маловірогідні.

Схід України в суботу опиниться переважно в зоні низького тиску, тому в Луганській, Донецькій областях та Маріуполі можлива складна синоптична ситуація: денна плюсова температура з опадами у вигляді дощу і дощу зі снігом, з морозами до -3 градусів нижче нуля вночі.

У Харкові 6 березня - мінлива хмарність, вітер переважно північно-західний, вдень до 7 м/с. Температура від 0° до -3°. У столиці Слобожанщини 7 березня Синоптик обіцяє незначне поліпшення погоди - більше сонця і підвищення температури до +2°.

Закарпаття - у вихідні вночі підморозить до -1°...-3°, вдень повітря прогріється до +6°. Очікується сонячна погода, вологість повітря 40-60 %.

Захід України - нічна температура до -5°, вдень +2°... + 6°. У суботу - мінлива хмарність, в неділю - переважно сонячно. 6 березня в Тернопільській та Хмельницькій областях очікується сніг.

У Карпатах на високогір'ї - морозна погода до -12 вночі, вдень -3°, в суботу можливі опади. В Івано-Франківську від +2° вдень до -7° вночі. У неділю - сонячно, слабкий західний вітер.

На півночі України переважно хмарно. У суботу денна температура до +4°, в Сумській області від -1°  до +2°. За прогнозом Синоптика 7 березня можливе посилення швидкості вітру до 9 м/с.

У центральних областях мінлива хмарність, очікується нічна температура до -5°, денна 2 °...4 ° тепла.

У Полтаві в передсвяткові дні від -2° до +4°, хмарно з проясненнями, вітер західний, північно-західний, швидкість вітру в суботу до 6,7 м/сек, у неділю до 10 м/сек.

У Києві та області хмарно з проясненнями. Весняне сонце спробує прогріти повітря вдень до +2°…+4°. Вночі невеликий мороз -1°...-3°. Вранці - звична ожеледиця. У неділю можливе посилення західного вітру до 8,8 м/сек, вологість повітря буде на рівні 52-64%.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА