12:25 06.03.2021

Зеленський і Дуда співчувають у зв'язку з жертвами ДТП українського автобуса в Польщі

1 хв читати
Зеленський і Дуда співчувають у зв'язку з жертвами ДТП українського автобуса в Польщі

(оновлена)

Президент України Володимир Зеленський співчуває у зв'язку з жертвами ДТП українського автобуса в Польщі.

"Сердечні співчуття родинам українців, чиї близькі загинули й зазнали травм унаслідок аварії автобуса під польським Кашице. Наші консули – на місці трагедії. Робимо все можливе для надання допомоги", - написав Зеленський у суботу в Твіттері.

Пізніше президент Польщі Анджей Дуда також висловив співчуття у зв'язку з жертвами ДТП.

"Я глибоко засмучений жахливою новиною про катастрофу українського автобуса на A4 біля Кашице, внаслідок якої загинули шестеро людей і кілька десятків дістали поранень. Мої щирі співчуття родинам загиблих та всім нашим українським друзям. @ZelenskyyUa", - написав Дуда в Твіттері.

Як повідомлялося, шестеро українців загинули, ще понад 30 були госпіталізовані унаслідок ДТП українського автобуса неподалік кордону з Україною, автобус їхав за маршрутом Познань-Херсон. В автобусі було 57 українців.

Як повідомила в ефірі каналу "Україна24" прес-секретар посольства України в Польщі Юлія Бородій, в ДТП загинули 5 людей, один помер дорогою в госпіталь. Наразі госпіталізовано 35 осіб, п'ятеро з них у дуже важкому стані. 16 осіб, яким нічого не загрожує, вже поселили в готелях, вирішується питання їх перевезення в Україну.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА