13:34 07.03.2021

Добудова Подільсько-Воскресенського мостопереходу може бути відстрочена через передання об'єкта на баланс "Укравтодору" – КМДА

2 хв читати
Добудова Подільсько-Воскресенського мостопереходу може бути відстрочена через передання об'єкта на баланс "Укравтодору" – КМДА

Через передачу Подільсько-Воскресенського мостового переходу, який все ще перебуває на стадії будівництва, на баланс "Укравтодору", роботи із завершення його будівництва можуть бути відстрочені на тривалий термін, заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Густєлєв.

"Передача мосту, будівництво якого вже на фінальній стадії, на баланс «Укравтодору», призведе до значного відтермінування завершення робіт. Знову ж таки, через всі процедури, передбачені законом. А міст увесь цей час стоятиме недобудованим", – цитує Густєлєва прес-служба КМДА в неділю.

Заступник київського мера також зазначив, що держава таки планує добудувати Дарницький міст, який столична влада неодноразово просила передати на баланс міста, і нагадав, що цей об'єкт має бути завершений разом з добудовою Дарницького шосе, розв'язки з Дніпровської набережної і Харківського шосе, реконструкцією вул. Григоренка (на ділянці від Дарницького шосе до вул. Здолбунівської).

Густєлєв заявив, що будівельні роботи на Дарницькому мосту, які, згідно з розробленим ще в 2004 році проектом, мали бути закінчені до кінця поточного року, ймовірно так і не будуть завершені.

"Озвучені терміни завершення робіт викликають питання, адже проєкт 2004 року потребує коригування. І тільки ця процедура (тобто, терміни до початку безпосереднього будівництва), згідно з нормативними документами, складатиме майже 1,5 року. Наприклад, тільки коригування проектно-кошторисної документації триває до 6 місяців, державна експертиза проєкту – ще 2 місяці. Проведення тендерних процедур для визначення підрядника будівельних робіт – теж 2 місяці. Тому завершення виконання робіт до кінця року із дотриманням всіх норм та правил виглядає примарним", - йдеться в повідомленні КМДА.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА