07:15 08.03.2021

У Польщі прокуратура висунула обвинувачення водієві за смертельну ДТП з українцями

1 хв читати
У Польщі прокуратура висунула обвинувачення водієві за смертельну ДТП з українцями

У Польщі прокуратура висунула звинувачення водієві українського рейсового автобуса, який в Підкарпатському воєводстві республіки потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинули п'ять громадян України, йому загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомляє Польське агентство друку.

Як повідомляється, в прокуратурі міста Перемишль розповіли, що 48-річного українського водія Володимира К. звинуватили в ненавмисному скоєнні аварії на наземному транспорті.

Нині він у лікарні, де його допитали. Обвинувачений заявив, що не пам'ятає ситуацію з ДТП і перебуває в поганому емоційному стані. Правоохоронці заборонили йому залишати територію Польщі. Також йому залишили паспорт і будуть відвідувати з метою контролю щодня.

Також як свідок був опитаний другий водій, 35-річний Степан К., який не керував автобусом на момент аварії. Результати слідчих заходів з ним поки невідомі.

За попередніми даними слідства, ймовірною причиною аварії став невдалий маневр при водінні, коли водій вирішив з'їхати на місце стоянки і відпочинку. За інформацією прокуратури, автобус їхав із дозволеною для тієї ділянки автомагістралі швидкістю, проте вона була занадто високою для запланованого повороту направо.

Як повідомлялося, в результаті ДТП українського автобуса, що їхав за маршрутом Познань-Херсон, п'ятеро людей загинули, 28 осіб госпіталізовано, з них 9 у важкому стані

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА