Події

Влада Таїланду вдвічі скоротить карантин для вакцинованих від COVID-19 туристів

Уряд Таїланду прийняв рішення про скорочення з квітня періоду обов'язкового перебування на карантині для вакцинованих від коронавірусу туристів з 14 до 7 днів, повідомляє міністерство охорони здоров'я країни.

"Для іноземних громадян, що мають свідоцтво про вакцинацію, пройдену не менше ніж за 14 днів і не більше ніж за три місяці до прибуття в Таїланд, а також мають довідку про відсутність зараження COVID-19 за результатами аналізу, зробленого не пізніше, ніж за 72 години до вильоту в Таїланд, і показали негативний результат при аналізі на COVID-19 після прибуття в Таїланд, скоротити терміни карантину з 14 до 7 днів", - йдеться в повідомленні.

Туристи з довідкою про негативний тест на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до вильоту в Таїланд, які не мають свідоцтва про вакцинацію, перебуватимуть на карантині не 14, а 10 днів.

Такі рішення були прийняті в понеділок на засіданні урядового комітету з питань боротьби з розповсюдженням інфекційних захворювань.

Раніше повідомлялося, що влада Таїланду розробляє план зі скорочення до трьох днів або навіть повного скасування обов'язкового 14-денного карантину для іноземних туристів, які пройшли вакцинацію. На новинах про ослаблення обмежень виросли акції тайських готельних і ресторанних операторів.

Таїланд відкрив кордон для іноземних туристів у жовтні, проте суворі правила в'їзду відлякують більшість гостей. Зокрема, мандрівникам потрібно здавати тести ПЦР і відбувати 14-денний карантин у визначених урядом готелях

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ