07:32 09.03.2021

США продовжать боротьбу з дезінформацією з приводу західних вакцин

1 хв читати
США продовжать боротьбу з дезінформацією з приводу західних вакцин

Прес-секретар Білого дому Джен Псакі заявила про намір США всіма силами і засобами протистояти дезінформації, щодо вироблених на Заході вакцин проти коронавірусу.

"Ми будемо боротися з дезінформацією, використовуючи всі засоби, якими володіємо ... Вакцини (виробництва компаній Moderna і Pfizer) безпечні, вони схвалені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США", - сказала Псакі, відповідаючи на питання журналістів про заходи щодо протидії дезінформації, яку нібито поширює Росія про вакцини Pfizer і Moderna.

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив газеті The Wall Street Journal, що російські спецслужби не мають стосунку до появи в деяких ЗМІ публікацій з критикою західних вакцин від COVID-19. "Це нонсенс. Російські спецслужби не мають стосунку до критики вакцин", - сказав він.

У статті газети стверджується, що співробітник держдепартаменту США, котрий працює в структурі, яка відстежує спроби дезінформації, повідомив про виявлення декількох публікацій з критикою вакцин західних країн, що викликали підозри у Вашингтона. За словами співробітника держдепартаменту, за цими публікаціями стоять спецслужби РФ. Йдеться про розраховані на іноземних читачів портали. Їх відвідуваність - незначна, констатує видання.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА