12:51 10.03.2021

У МЗС спростували інформацію про постачання української зброї до Білорусі для вчинення терактів

1 хв читати
У МЗС спростували інформацію про постачання української зброї до Білорусі для вчинення терактів

Україна категорично відкидає інформацію, оприлюднену головою Комітету держбезпеки Білорусі Іваном Тертелем, про постачання великих партій "зброї з України" до Білорусі, заявив спікер Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

"Повна нісенітниця, яка вже не вперше лунає з вуст білоруських чиновників. Категорично відкидаємо заїжджену мантру про "зброю з України". Влада в Білорусі має нарешті припинити лякати білоруський народ надуманим зовнішнім ворогом", - зазначив Ніколенко в повідомленні у Twitter у середу.

Білоруські ЗМІ повідомили, що голова Комітету державної безпеки Білорусі Іван Тертель заявив, що з України до Білорусі постачалися величезні партії зброї для вчинення терактів.

"З території України великі партії, величезні партії зброї на нашу територію доставлялися для подальшого використання з метою дестабілізації ситуації, планувалися терористичні акти і стосовно об'єктів державних відомств, і стосовно окремих посадовців, зокрема із загрозою загибелі великої кількості населення", - цитує його слова портал Naviny.by

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА