11:30 11.03.2021

Ізраїль дозволив рейси до Києва з аеропорту Бен-Гуріон

2 хв читати
Ізраїль дозволив рейси до Києва з аеропорту Бен-Гуріон

Ізраїль включив Київ до переліку міст, до яких дозволено здійснювати авіарейси з аеропорту Бен-Гуріон, повідомило посольство України в Ізраїлі.

"Згідно з рішенням уряду Держави Ізраїль, до 20.03.2021 продовжать діяти суттєві обмеження на роботу міжнародного аеропорту Бен-Гуріон. За результатами вжитих посольством заходів ізраїльська сторона включила м. Київ до переліку міст, до яких дозволено здійснювати авіарейси", - йдеться в повідомленні на сайті посольства в четвер.

У диппредставництві наголосили, що в такий спосіб громадяни України можуть скористатися авіарейсами українських та ізраїльських авіаперевізників для того, щоб повернутися додому.

"На сьогодні вилетіти з аеропорту Бен-Гуріон до м. Київ можна нерегулярними рейсами авіакомпаній МАУ, El Al або Israir. Інформація про рейси та продаж квитків здійснюється через офіційні сайти авіаперевізників", - зазначили в українському посольстві.

Крім того, придбати квиток можна у компанії партнера МАУ - Caspi Aviation. Посольство також оприлюднило розклад рейсів авіакомпанії МАУ Київ - Тель-Авів - Київ, доступних для бронювання в усіх каналах продажу та запланованих до виконання в період до 20.03.2021.

За 24 години до вильоту з Ізраїлю пасажири мають подати онлайн-декларацію про стан здоров'я за посиланням https://www.gov.il/he/service/request-depart-from-israel-covid19, також пасажир повинен мати при собі негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до вильоту та пройти температурний скринінг в аеропорту, а також дотримуватися вказівок представників компетентних органів аеропорту, пояснили в посольстві України.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА