18:16 11.03.2021

Центр протидії дезінформації розпочне роботу 16 березня - Данілов

1 хв читати
Центр протидії дезінформації розпочне роботу 16 березня - Данілов

Центр протидії дезінформації, про створення якого раніше оголосив Володимир Зеленський, розпочне свою роботу вже наступного вівторка, 16 березня, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов під час брифінгу у четвер.

"Рішенням Ради національної безпеки і оборони такий центр сьогодні був створений. Він розпочинає свою роботу з наступного вівторка. Безпосередньо сам центр розміщуватиметься у ситуаційному центрі Апарату Ради національної безпеки і оборони, який розміщений на вулиці Банковій", - зазначив Данілов.

Він повідомив, що в Апараті РНБО вже майже рік проводять відповідну роботу, займаючись питаннями протидії дезінформації.

"Наразі буде максимальна активізація і в щоденному режимі 24 на 7 на 365 цей центр працюватиме. До центру будуть залучені представники всієї нашої національної розвідки, до центру будуть залучені відповідні міністерства та відомства, і ми зможемо чинити опір тій дезінформації, яка останнім часом, вже протягом певного періоду часу, є на території нашої країни з боку Російської Федерації", - наголосив секретар РНБО.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський анонсував швидкий запуск в Україні Центру протидії дезінформації, який у майбутньому стане міжнародним хабом протидії пропаганді.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА