10:56 12.03.2021

Відсторонений заступник Кличка Поворозник повертається до виконання службових обов'язків

1 хв читати
Відсторонений заступник Кличка Поворозник повертається до виконання службових обов'язків

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник, який був відсторонений від виконання службових обов'язків близько року тому через фігурування в кримінальному провадженні за фактом хабарництва, повертається до роботи.

Відповідну заяву Поворозник зробив на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

"Друзі! Повертаюся. Майже рік без повноцінної роботи. Але це теж досвід, який багато чого навчив і залишив поруч лише справжніх та вірних друзів. Я дякую родині, друзям і колегам за підтримку! Викликів багато - і пандемія, і її наслідки для економіки міста, і робота над оновленням інфраструктури столиці, і багато інших. Я готовий до роботи", - зазначив Поворознюк.

Як повідомлялося, 14 квітня 2020 року з'явилася інформація про те, що в приміщеннях КМДА відбуваються обшуки після того, як співробітники Служби безпеки України (СБУ) задокументували вимагання першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником неправомірної вигоди від представника компанії-забудовника.

Пізніше мер Києва Віталій Кличко відсторонив Миколу Поворозника від виконання обов'язків на час розслідування та поклав виконання обов'язків першого заступника голови КМДА на Валентина Мондриївського.

У відповідь на це Поворозник заявив, що інформація про одержання ним хабара та його арешт не відповідає дійсності, жодних підозр йому висунуто не було і що його дійсно викликано на допит як свідка.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА