12:14 12.03.2021

Апеляційний суд залишив без зміни запобіжний захід колишньому першому заступнику голови правління ПриватБанку Яценку

1 хв читати
Апеляційний суд залишив без зміни запобіжний захід колишньому першому заступнику голови правління ПриватБанку Яценку

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду у п'ятницю, 12 березня, відмовила у задоволенні апеляційної скарги сторони захисту про визнання незаконним затримання та скасування запобіжного заходу колишньому першому заступнику голови правління ПриватБанку, повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

"Суд апеляційної інстанції, заслухавши доводи сторін, відмовив стороні захисту у задоволенні апеляції та залишив без змін рішення слідчого судді ВАКС від 25 лютого 2021 року, за яким до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 52,210 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Так, термін дії запобіжного заходу - до 22 квітня 2021 року.

Як повідомлялося, 23 лютого генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомила про погодження підозри трьом колишнім співробітникам із числа керівництва ПриватБанку в розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах, і в службовому підробленні, що призвели до розтрати 136 млн грн.

Йшлося про екс-голову правління банку Олександра Дубілета, екс-першого заступника голови Володимира Яценка та першого заступника голови правління СК "Інгосстрах" (Дніпро) Олену Бичихіну.

25 лютого колишній перший заступник голови правління державного ПриватБанку (Київ) Володимир Яценко вийшов під заставу в 52 млн грн, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у Вищому антикорупційному суді (ВАКС).

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА