14:01 12.03.2021

Меркель візьме участь у відкритті четвертого німецько-українського форуму

2 хв читати
Меркель візьме участь у відкритті четвертого німецько-українського форуму

Канцлер Німеччини Ангела Меркель виступить на початку четвертого українсько-німецького економічного форуму, який відбудеться 19 березня.

"Разом із високопоставленими спікерами з України та Німеччини ми хочемо порушити актуальні теми й виставити їх на обговорення в кількох панелях. Президент Асоціації торгово-промислових палат Німеччини Ерік Швейцер відкриє конференцію разом із федеральним канцлером Ангелою Меркель і прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем", - ідеться в програмі форуму.

Виступ Меркель запланований на 10:00 п'ятниці, 19 березня.

Як зазначають організатори, німецько-український бізнес-форум є платформою для обговорення і розвитку економічних відносин між Німеччиною і Україною. Він призначений для осіб, котрі приймають рішення у сфері бізнесу й політики в Німеччині та Україні. У зв'язку з пандемією коронавірусу форум відбуватиметься в цифровому форматі з прямою трансляцією з Будинку німецького бізнесу в Берліні.

Посольство України в Німеччині повідомило, що в рамках форуму міжнародні фахівці найвищого рівня в чотирьох послідовних панелях дискутуватимуть на теми промислового розвитку та диджиталізації, енергетики й відновлюваних джерел енергії, харчової промисловості та сільського господарства, а також логістики й інфраструктури. До участі в дискусії запрошені українські міністри із зазначених галузей, а також представники німецької політики та міжнародної економіки.

Форум організували Кабінет Міністрів України, UkraineInvest, посольство України в Німеччині спільно з Асоціацією торгово-промислових палат Німеччини (DIHK), Німецько-українською промислово-торговельною палатою (AHK Ukraine) і Східним комітетом німецької економіки (OA).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

"Сільпо" запустив безкоштовну доставку в Харкові

Німецька Quantum Systems відкрила завод БПЛА в Україні

G7 визначила "конкретні кроки" для допомоги Україні - Кулеба

Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару, виробник якого працює в державі-агресорі

Окупанти обстріляли Білопілля на Сумщині, загинув мирний житель - Офіс генпрокурора

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

Громадяни Словаччини зібрали майже EUR2 млн на закупівлю снарядів для України методом краудфандингу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА