09:49 15.03.2021

Міністр Чернишов відвідує Донецьку та Луганську області

1 хв читати
Міністр Чернишов відвідує Донецьку та Луганську області

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов у понеділок, 15 березня, прибув до Луганської області. 16 березня міністр відвідає Донецьку область, повідомляє прес-служба Міністерства розвитку громад та територій України.

"Донецька та Луганська області перебувають у фокусі уваги уряду України. Ми працюємо над тим, щоб рівень життя населення цих областей стабільно зростав", - зазначив Чернишов.

У Луганській області міністр планує відвідати низку навчальних закладів у кількох населених пунктах, зокрема Луганський обласний ліцей-інтернат із посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус ім. героїв Молодої гвардії", а також КПВВ "Щастя" і КНП "Старобільське районне територіальне медичне об'єднання" Старобільської районної ради.

Крім того, планується проведення під головуванням міністра наради в Луганській обласній військово-цивільній адміністрації, під час якої буде обговорено вакцинацію від COVID-19, програму президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" 2021 та результати боротьби з нелегальними АЗС.

У Донецькій області Чернишов огляне насосну станцію 1-го підйому каналу Сіверський Донець-Донбас, перевірить будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу з басейнами Н2О-Classic, а також огляне приймальне відділення КНП "Міська лікарня №3" Краматорської міської ради.

На завершення робочого візиту міністр проведе нараду в Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА