11:03 15.03.2021

Україна візьме участь у змаганнях Warrior Games для ветеранів і військовослужбовців у Флориді

2 хв читати
Україна візьме участь у змаганнях Warrior Games для ветеранів і військовослужбовців у Флориді

Україна візьме участь у міжнародних мультиспортивних змаганнях Warrior Games для ветеранів і військовослужбовців, повідомляє Міністерство у справах ветеранів.

"40 українських ветеранів уперше виступлять на міжнародних мультиспортивних змаганнях Warrior Games (Ігри воїнів) у США", - йдеться в повідомленні прес-служби Мінветеранів.

Зазначено, що Warrior Games - це адаптивні змагання для військовослужбовців і ветеранів, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов'язки.

У 2021 році вони відбуватимуться з 12 до 22 вересня в Орландо, штат Флорида, США.

До програми ігор входять 12 видів спорту: стрільба з лука, гольф, стрільба, легка атлетика (біг та метання), велоспорт, плавання, веслування на тренажерах, баскетбол на візках, регбі на візках, пауерліфтинг і волейбол сидячи.

Серед учасників - команди з восьми країн світу: США, України, Австралії, Канади, Великої Британії, Данії, Нідерландів та Грузії.

Кандидатів на участь у Warrior Games відберуть у рамках національних змагань, які відбудуться в середині травня 2021 року в Києві. Реєстрація на відбіркові змагання триватиме з 22 березня до 30 квітня 2021 року.

До складу української команди увійдуть представники Національної збірної України Ігор нескорених, а також ветерани, які пройдуть національний відбір.

Потрапити до збірної України й виступити на Warrior Games зможуть ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Національної поліції, Служби безпеки, а також добровольчих формувань, які отримали поранення, були травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов'язків у зоні бойових дій ООС або під час миротворчих операцій за участю України з 1991 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА