11:44 15.03.2021

Віце-спікер Ради закликала розробити загальний план дій для всіх гілок влади на випадок жорсткого локдауну

1 хв читати
Віце-спікер Ради закликала розробити загальний план дій для всіх гілок влади на випадок жорсткого локдауну

 Заступник голови Верховної Ради Олена Кондратюк пропонує терміново провести загальне засідання парламенту й уряду або спеціальне засідання Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) для напрацювання загального плану дій усіх гілок влади на випадок нового жорсткого локдауну у зв'язку зі зростанням захворюваності COVID-19.

"Треба всі зусилля кинути на боротьбу з коронавірусом. Можливо, має бути окреме спільне засідання уряду та Верховної Ради, або, можливо, ефективніші механізми - це засідання Ради національної безпеки і оборони з цього питання. Це стосується напрацювання загального плану дій усіх гілок влади на випадок нового жорсткого локдауну, ймовірність якого, я так бачу, дуже висока", - сказала Кондратюк на погоджувальній раді у Верховній Раді в понеділок.

Вона уточнила, що на такому засіданні необхідно обговорити наявність усіх ресурсів для відкриття мобільних госпіталів у всій країні, "чи всього вистачає українським медикам, якої термінової підтримки потребує наша система охорони здоров'я, куди необхідно спрямувати додаткові ресурси, коли Україна отримає нові партії вакцини і яких виробників".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА