12:18 16.03.2021

В Україні очікується тепла погода, можливі опади

2 хв читати
В Україні очікується тепла погода, можливі опади

У найближчі дві доби в Україні збережеться помірно-тепла погода з можливими опадами, яку визначатиме циклон над півднем України.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у середу, 17 березня, в південних областях можливі дощі; температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°.

На решті території невеликий, місцями помірний дощ із мокрим снігом, лише в північних областях уночі без істотних опадів; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла (в Карпатах значний сніг, температура протягом доби 1-6° морозу).

На дорогах західних областей уночі та вранці подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний (на півдні та сході країни - південно-східний), 5-10 м/с.

У Києві в середу вночі без істотних опадів, удень невеликий дощ. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 5-7° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 17 березня найвища температура вдень була (+17,1°) у 1990 році, найнижча вночі (-18,1°) у 1917 році.

У четвер, 18 березня, в Україні очікується невеликий мокрий сніг і дощ, у південній частині, вдень і в східних областях помірний дощ. Уночі та вранці на дорогах, окрім південної частини, подекуди ожеледиця.

Вітер північно-західний (на сході - південно-східний), 5-12 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу; вдень 1-6° тепла, на крайньому півдні країни 5-10°.

У Києві в четвер можливі невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 3-5°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА