18:21 16.03.2021

До Верховного Суду надійшов позов Медведчука про оскарження впроваджених проти нього санкцій

1 хв читати
До Верховного Суду надійшов позов Медведчука про оскарження впроваджених проти нього санкцій

До Касаційного адміністративного суду Верховного Суду України надійшов позов від народного депутата України від "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука про оскарження указу президента України №64/2021 про застосування санкцій проти нього.

"16 березня 2021 року до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду надійшов позов, яким оскаржується указ президента України від 19 лютого 2021 року №64/2021 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", а саме п. 7 дод. 1, відповідно до якого застосовано санкції до позивача – громадянина України Віктора Медведчука", - повідомляється на сторінці Верховного Суду у Facebook.

Позову присвоєно реєстраційний номер справи №9901/73/21. За станом розгляду цієї справи можна стежити в розділі "Стан розгляду справ" на офіційному веб-сайті Верховного Суду за адресою https://court.gov.ua/fair/sud9921/

Як повідомлялося, РНБО 19 лютого впровадила санкції проти Медведчука та його дружини через фінансування тероризму, 20 лютого президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів його в дію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА