17:46 17.03.2021

"Укрзалізниця" запускає дитяче меню у швидкісних поїздах

1 хв читати
"Укрзалізниця" запускає дитяче меню у швидкісних поїздах

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) з 18 березня запускає у поїздах "Інтерсіті+" окреме меню для дітей.

Як повідомила прес-служба УЗ із посиланням на директора філії "Пасажирська компанія" Олександра Перцовського у середу, меню розроблено спільно з WOG і Do&Co і включає різнокольорову пасту, курячий биток, овочеві роли та корисний десерт. Інтерактивна упаковка обіду матиме додаткову функцію - розважити дітей під час подорожі.

За його словами, також із 18 березня оновиться і меню "дорослих" ланчів: м'ясного та вегетаріанського. Ціна при цьому залишиться колишньою.

Він додав, що ще розглядається впровадження різних видів сезонного меню, які б презентували Україну.

"Отримуючи численні позитивні відгуки пасажирів про впровадження харчування у поїздах, не хочемо зупинятися на досягнутому і незабаром запропонуємо пасажирам подорож кулінарною Україною. Зокрема, будуть різноманітні меню, які представляють регіональні особливості та багатство національної кухні. Не залишимо без уваги і поїзди далекого прямування, пілотний проект запустимо вже цієї весни", - сказав Перцовський.

Він також озвучив перші результати впровадження харчування у поїздах. Так, за два місяці пасажири швидкісних поїздів з'їли 1 тонну кускусу, по 600 кг хумусу та мітболів і 300 кг броколі. При цьому кожне четверте меню, яке вибирають пасажири, - вегетаріанське.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА