18:17 17.03.2021

На Донбасі російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню

1 хв читати
На Донбасі російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню

Російські найманці на Донбасі п'ять разів порушили режим припинення вогню з початку середи, українські бійці не постраждали, повідомили у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Із початку цього періоду збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, недалеко від селища Новотошківського противник відкривав вогонь із підствольних гранатометів, а поблизу Світлодарська та Пісків - із станкових протитанкових гранатометів. У районі населеного пункту Гнутового ворог здійснив обстріл позицій українських військових із автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а у передмісті селища Луганського - ще і з ручних протитанкових гранатометів", - йдеться у повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Бойових втрат серед українських захисників немає.

Українська сторона СЦКК також повідомила про грубі порушення з боку збройних формувань РФ та її найманців.

"За допомогою БПЛА малого та далекого радіусів дії СММ зафіксувала на полігонах ОРДЛО значне скупчення озброєння та військової техніки. Місія повідомила про систематичне перешкоджання роботі БПЛА різних радіусів дії", - йдеться у повідомленні.

У штабі ООС наголосили, що у такий спосіб ворог намагається дискредитувати Збройні сили України, обвинувачуючи у перешкоджанні діяльності СММ ОБСЄ на підконтрольній території.

Українська сторона СЦКК оперативно реагувала на зазначені порушення через СММ ОБСЄ, використовуючи координаційний механізм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА