20:27 17.03.2021

У Тернополі потрапив у ДТП автомобіль, що перевозив вакцини від COVID-19, постраждали троє людей

1 хв читати
У Тернополі потрапив у ДТП автомобіль, що перевозив вакцини від COVID-19, постраждали троє людей

У Тернополі вдень авто, яке перевозило вакцини від COVID-19, потрапило у дорожньо-транспортну пригоду, постраждали троє людей, ампули з вакциною не пошкоджені, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

"У дорожньо-транспортній пригоді не розминулися два автомобілі. Аварія сталася 17 березня близько полудня у Тернополі на вулиці Микулинецькій. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, автомобіль марки Renault Duster, що належить медзакладу, зупинився на регульованому пішохідному переході. У цей момент у нього ззаду в'їхало інше авто", - йдеться у повідомленні.

Так, попередня причина аварії - недотримання дистанції водієм Ford.

Зазначається, що автомобіль медичної допомоги рухався у напрямку міста Бучач, куди віз вакцину від COVID-19.

"На момент удару в Renault, крім водія, було ще четверо пасажирів. Троє з них звернулися по медичну допомогу. Ампули з вакциною не пошкоджені", - додали правоохоронці.

Вирішується питання про внесення цього факту до ЄРДР згідно зі ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА