20:47 17.03.2021

У Києві заборонили доступ глядачів на футбольні матчі

1 хв читати
У Києві заборонили доступ глядачів на футбольні матчі

У Києві забороняється доступ глядачів на футбольні матчі, зокрема міжнародні, до стабілізації епідемічної ситуації, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник.

"У столиці ситуація з поширенням хвороби - складна. Щодня збільшується кількість хворих, зокрема тих, хто потребує госпіталізації. Лікарні наповнені пацієнтами як ніколи. Багато пацієнтів у важкому стані і потребують кисневої підтримки. При цьому завтра у столиці заплановано великий футбольний матч, на який з усієї країни з'їдуться вболівальники. Таке скупчення людей призведе до вибуху захворюваності. І ми маємо цього не допустити "- наводить слова Поворозника прес-служба КМДА.

Відповідне рішення про заборону доступу глядачів на матчі ухвалила постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Комісія також ухвалила рішення розпочати весняні канікули для учнів столичних закладів загальної середньої освіти з 18 березня.

"Переконаний, такі рішення дадуть змогу сповільнити поширення хвороби і хоча б трохи зменшити навантаження на лікарні", - наголосив Поворозник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА