11:12 18.03.2021

Харківська облкомісія ТЕБ та НС рекомендує перевести на дистанційне навчання старшокласників і студентів

2 хв читати
Харківська облкомісія ТЕБ та НС рекомендує перевести на дистанційне навчання старшокласників і студентів

З огляду на зростання рівня захворюваності на СOVID-19 Харківська регіональна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) рекомендує перевести на дистанційне навчання, починаючи з четверга, 18 березня, учнів загальноосвітніх шкіл, за винятком молодших класів.

"Рекомендувати керівникам закладів загальної середньої освіти забезпечити організацію переведення на дистанційне навчання учнів закладів загальної середньої освіти, окрім учнів початкових класів (1-4 класи)", - йдеться в рішенні комісії ТЕБ та НС, оприлюдненому на офіційному сайті Харківської облдержадміністрації.

Згідно з документом, у разі виявлення випадків СOVID-19 у початкових класах їх також рекомендовано переводити на дистанційне навчання.

Учні спеціальних, санаторних закладів, закладів спеціалізованої освіти обласного підпорядкування, навчально-реабілітаційних центрів продовжать навчання у звичайному режимі за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та обов'язкового щоденного контролю за станом здоров'я учнів.

Закладам професійної та професійно-технічної освіти, професійної передвищої та вищої освіти також рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання.

Крім того, комісія заборонила проведення масових заходів (спортивних, культурних, розважальних, соціальних, релігійних, наукових, освітніх та інших) за участю більше ніж 1 людини на 4 кв. м площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі). Зали, де відбуваються масові заходи, а також кінотеатри, театри та інші заклади культури мають бути заповнені не більше ніж на 50%.

Комісія заборонила працювати спортивним залам і фітнес-центрам, які не забезпечують можливість розміщення 1 людини на 10 кв. м, і басейнам на більше ніж чотири особи на одній доріжці для індивідуального заняття або 6 для групових.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА