11:27 18.03.2021

В Одесі поліцейські затримали "злодія в законі" на прізвисько "Мамука Хонський"

1 хв читати
В Одесі поліцейські затримали "злодія в законі" на прізвисько "Мамука Хонський"

В Одесі правоохоронці затримали 44-річного громадянина РФ - "злодія в законі" на прізвисько "Мамука Хонський", вирішується питання про його примусове видворення за межі України із забороною в'їзду.

"За даними оперативників управління стратегічних розслідувань в Одеській області Національної поліції, "Мамука Хонський" незаконно потрапив до України й тимчасово оселився в Одесі. Статус "злодія в законі" 44-річний уродженець Грузії та громадянин Російської Федерації отримав у 2005 році, відбуваючи покарання у в'язниці. Він неодноразово був засуджений за вчинення тяжких злочинів. Загалом провів у місцях позбавлення волі РФ понад 20 років. Останній раз звільнився у жовтні 2020 року", - повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Так, з метою недопущення реалізації злочинних планів "злодія в законі" та поширення його злочинного впливу на території області, правоохоронці за допомогою оперативних служб Нацполіції встановили його місцеперебування.

"Учора, 17 березня, оперативники затримали його. Співробітники обласного управління Державної міграційної служби України склали адміністративний протокол за порушення норм міграційного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Наразі чоловік поміщений у пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Вирішується питання про його примусове видворення із забороною в'їзду до України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

Україна вже отримала партію ракет для ЗРК Patriot - Міноборони Іспанії

МЗС Франції спростувало інформацію про те, що в Україну було відправлено французькі війська

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА