07:15 19.03.2021

У Київській області можливе введення жорстких обмежень

1 хв читати
У Київській області можливе введення жорстких обмежень

Жорсткі карантинні обмеження в Україні продовжать вводити за регіональним принципом відповідно до ситуації з поширеністю там захворюваності COVID-19, в Київській області можливе введення жорстких обмежень, заявив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Зараз зроблено так, що закриваємо саме регіонами. В Києві зараз погано, на Івано-Франківщині, на Закарпатті, Житомирській, Вінницькій - вони закриті, в Києві також закривають. Але, наприклад, на Дніпропетровщині або Харківщині 30% зайнятості ліжок, навіщо закривати регіон? Саме тому йдемо шляхом закриття регіонів. Думаю, що і Київська область зараз також буде закриватися, оскільки там також є проблеми", - розповів Тимошенко в ефірі програми "Право на владу", в ніч на п'ятницю.

Тимошенко зазначив, що кілька тижнів тому, коли ситуація погіршилася в Івано-Франківській області, там відсоток зайнятих місць не знижувався, тобто постійно зростала кількість пацієнтів.

"Це набагато небезпечніше, ніж восени, коли закривалося все. Тому дуже просимо, щоб всі дотримувалися вимог", - пояснив заступник голови ОП.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА