19:03 20.03.2021

Остаточне рішення про роботу громадського транспорту під час карантинних обмежень у Києві буде прийнято 22 березня

1 хв читати
Остаточне рішення про роботу громадського транспорту під час карантинних обмежень у Києві буде прийнято 22 березня

Остаточне рішення про роботу громадського транспорту в Києві під час карантинних обмежень буде прийнято в понеділок, 22 березня. Обмеження, що діють у "червоній" зоні столиця ввела ще 18 березня, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник.

"Завершилося засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС. За його результатами, Київ віднесли до "червоної" зони обмежень з 00:00 23 березня 2021", - цитує Поворозника прес-служба КМДА в оприлюдненому в суботу ввечері повідомленні.

За його словами, остаточне рішення про роботу громадського транспорту в Києві буде прийнято в понеділок, 22 березня.

"Позиція міста у цьому питанні чітка - громадський транспорт повинен працювати! Звичайно, з урахуванням карантинних правил і обмежень. Тому зупинка транспорту призведе до колапсу в місті", - наголосив заступник градоначальника столиці.

Також Поворозник нагадав, що обмеження, які діють у "червоній" зоні столиця ввела ще 18 березня рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Раніше повідомлялося, що питання врегулювання роботи транспорту на засіданні комісії ТЕБ і НС було розглянуто окремо. Прийнято рішення доручити Мінінфраструктури разом із Міністерством охорони здоров'я та іншими зацікавленими органами опрацювати питання функціонування транспорту в регіонах, де встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА