06:59 22.03.2021

Остаточне рішення щодо роботи громадського транспорту на час карантинних обмежень у Києві буде прийнято 22 березня

1 хв читати
Остаточне рішення щодо роботи громадського транспорту на час карантинних обмежень у Києві буде прийнято 22 березня

Остаточне рішення про роботу громадського транспорту в Києві під час карантинних обмежень буде прийнято в понеділок, 22 березня, обмеження, що діють у "червоній" зоні столиця ввела ще 18 березня, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник.

"Завершилося засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС. За його результатами, Київ віднесли до "червоної" зони обмежень з 00:00 23 березня 2021", - цитує Поворозника прес-служба КМДА в оприлюдненому в суботу ввечері повідомленні.

За його словами, остаточне рішення про роботу громадського транспорту в Києві буде прийнято в понеділок, 22 березня.

"Позиція міста в цьому питанні чітка - громадський транспорт повинен працювати! Звичайно, з урахуванням карантинних правил і обмежень. Бо зупинка транспорту призведе до колапсу в місті", - наголосив заступник градоначальника столиці.

Також Поворозник нагадав, що обмеження, які діють у "червоній" зоні столиця ввела ще 18 березня рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Як повідомлялося, 20 березня питання врегулювання роботи транспорту на засіданні комісії ТЕБ та НС було розглянуто окремо. Було прийнято рішення доручити Мінінфраструктури разом із Міністерством охорони здоров'я та іншими зацікавленими органами опрацювати питання функціонування транспорту в регіонах, де встановлений червоний рівень епідемічної безпеки.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА