20:29 22.03.2021

Одещину віднесено до "червоної зони" епіднебезпеки з 23 березня

1 хв читати
Одещину віднесено до "червоної зони" епіднебезпеки з 23 березня

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) вводить у ніч на вівторок на території Одеської області "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції COVID-19, повідомив керівник Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

"З нуля годин 23 березня на території Одеської області Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення ввести "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19", - ідеться у зверненні Гриневецького, оприлюдненому на сторінці Одеської облдержадміністрації у Facebook у понеділок.

За його словами, в цей період обмежується робота громадського харчування, ТРЦ та закладів культури, непродовольчих магазинів та ринків, проведення масових заходів і спортивні матчі з глядачами. Також не можна буде відвідувати навчальні заклади, крім дитсадків, молодшої школи і спеціальних навчальних закладів.

Водночас дозволено здійснення пасажирських перевезень на внутрішньообласних автобусних маршрутах у межах області (кількість пасажирів має відповідати кількості місць для сидіння) і здійснення залізничних перевезень пасажирів у межах області.

"Я дав доручення правоохоронним органам вживати жорстких заходів щодо виявлення порушення недотримання норм і вимог обмежувальних заходів у "червоному" рівні епідемічної небезпеки", - наголосив Гриневецький.

Він назвав епідеміологічну ситуацію в області "надзвичайно тривожною", звернувши увагу на високу смертність від COVID-19: 68 осіб на 100 тис. населення.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА