21:39 22.03.2021

У Харкові потрібні медики в ковідні бригади

1 хв читати
У Харкові потрібні медики в ковідні бригади

У Харкові міським лікарням №17, 18, 25 і 13 в ковідні бригади потрібні анестезіологи, кардіологи, терапевти, медсестри і молодший медичний персонал, повідомила прес-служба Харківської міськради.

"Будь ласка, якщо у вас є можливість і ви хотіли б отримати більш високу заробітну плату в період роботи в цих бригадах - звертайтеся в наші медустанови. Це можуть бути науковці, студенти з середньою медичною освітою", - цитує прес-служба слова заступника харківського градоначальника Світлани Горбунової-Рубан на робочій нараді з керівникам медзакладів.

За словами Горбунової-Рубан, у березні навантаження на ковідні бригади збільшилося в півтора рази порівняно з січнем і лютим. До того ж, за правилами Національної служби здоров'я України (НСЗУ), нові бригади можна сформувати тільки якщо існуючі бригади перевантажені.

"У березні кількість хворих почала різко підвищуватися, але ми не можемо створити нові бригади, поки не здамо березневий звіт до НСЗУ і вони не побачать, що бригади працювали з перевантаженням. Але в квітні ми зіткнемося з проблемою, що у нас фізично не буде людей, яких ми могли б включити до складу бригад. Тому я змушена звернутися до всіх, хто має медичну освіту", - сказала Горбунова-Рубан.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА