07:03 23.03.2021

У МВС готують підозри учасникам акції протесту на Банковій за завдані збитки будівлі Офісу президента

1 хв читати
У МВС готують підозри учасникам акції протесту на Банковій за завдані збитки будівлі Офісу президента

У Міністерстві внутрішніх справ України готують низку підозр через події на Банковій у суботу під час акції протесту на підтримку ув'язненого в СІЗО активіста Сергія Стерненка, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"У нас задокументована кожна секунда кожної дії. Уже пред'явлено підозру громадянину, який розбивав скло в Офісі президента. Готується низка підозр, обґрунтованих, кожна з них буде підкріплена відеозаписом із зазначенням - хто, в який момент, що зробив", - сказав Геращенко в ефірі "Свобода слова" на ICTV у понеділок.

Він зазначив, що "кожен, хто завдав збитків державному майну, а це наше майно, оскільки з наших податків зводилися будівлі, з податків буде фінансуватися чистка цих будівель, тому кожен отримає за діяння свої. Провокатори отримають гідну, жорстку, законну відповідь".

Як повідомлялося, в суботу ввечері у ОП відбулась акція з вимогою звільнити активіста Сергія Стерненка та інших політв'язнів. Мітингувальники запалювали фаєри і кидали шумові гранати, на фасаді будівлі ОП активістами червоною фарбою були нанесені написи.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА