18:13 23.03.2021

ЗНО-2021 відбудеться в заплановані терміни незалежно від рівня епіднебезпеки в регіонах - Міносвіти

2 хв читати
ЗНО-2021 відбудеться в заплановані терміни незалежно від рівня епіднебезпеки в регіонах - Міносвіти

У Міністерстві освіти і науки заявляють, що зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році відбудеться в заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки в регіонах: пробне тестування відбудеться 10 квітня, основна сесія розпочнеться 21 травня.

Згідно з повідомленням прес-служби міністерства, під час карантину дозволено проведення заходів з оцінювання якості освіти, здійснення яких належить до завдань Українського центру оцінювання якості освіти та його регіональних підрозділів: пробного ЗНО, ЗНО, вступних випробувань із використанням організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО.

"Відповідно, пробне ЗНО відбудеться 10 квітня. Зважаючи на епідеміологічну ситуацію, учасники можуть обрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Водночас учасники зможуть завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів і пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді у форми на спеціальному сервісі для визначення результатів", - ідеться в повідомленні.

Результати пробного ЗНО-2021 буде оприлюднено на інформаційних сторінках учасників 16 квітня.

Учасники основної сесії ЗНО до 30 квітня зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань. Крім того, 6-18 травня триватиме додатковий період реєстрації на ЗНО.

Основна сесія ЗНО відбудеться за таким графіком: 21 травня - хімія, 24 травня - іспанська, німецька, французька мови, 25 травня - англійська мова, 28 травня - математика, математика (завдання рівня стандарту), 1 червня - українська мова, українська мова і література, 4 червня - історія України, 7 червня - фізика, 10 червня - біологія, 15 червня - географія.

Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною. Кожен учасник має право скласти тести не більше ніж за п'ятьома навчальними предметами.

Результати ЗНО буде розміщено на інформаційних сторінках учасників у такі дати: до 4 червня - хімія, до 18 червня - іноземні мови, до 22 червня - математика, математика (завдання рівня стандарту), до 25 червня - українська мова, українська мова і література, історія України, біологія, до 30 червня - географія.

Додаткова сесія ЗНО відбудеться з 26 червня по 16 липня. Результати додаткової сесії будуть відомі до 23 липня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА