20:39 23.03.2021

Висадка і посадка пасажирів у Львівській області залишаються доступними, контроль посилено

2 хв читати
Висадка і посадка пасажирів у Львівській області залишаються доступними, контроль посилено

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) не обмежуватиме висадку і посадку пасажирів у Львівській області, буде посилено контроль за дотриманням карантинних вимог у поїздах і на вокзалах, повідомили в прес-службі "Укрзалізниці" агентству "Інтерфакс-Україна".

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо віднесення Львівської області до переліку "червоних зон". "Укрзалізниця" не буде обмежувати висадку і посадку пасажирів у регіоні, як мінімум, до 30 березня включно. Залежно від динаміки захворюваності в регіоні протягом тижня, комісією буде прийнято рішення про необхідність обмеження залізничних перевезень", - повідомили в "Укрзалізниці".

Зазначається, що "Укрзалізниця" вітає це рішення, "яке дозволить Львову залишатися контрольованим логістичним хабом для регіонів, пересування якими зараз обмежене".

Водночас УЗ спільно з Мінінфраструктури та МОЗ будуть уважно стежити за ситуацією і готуватися до відновлення рейсів в регіони з позитивною динамікою боротьби з пандемією.

"Укрзалізниця" ще раз наголошує, що буде суворо стежити за дотриманням карантинних вимог у поїздах і на вокзалах, і звертається до пасажирів з проханням обов'язково повідомляти про випадки неналежного носіння масок або відмови від них з боку інших пасажирів або співробітників "Укрзалізниці" - гаряча лінія 0-800- 50-3111 працює цілодобово, так само як і офіційний чат-бот у Viber і Telegram", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) ввела "червоний" рівень епідемічної небезпеки у Львівській області з 25 березня.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00:00 25 березня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Львівської області та застосувати на території Львівської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки", - написав міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у телеграм-каналі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

27 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА