12:43 24.03.2021

У Львові транспорт продовжить курсувати, працівників рекомендується перевести на дистанційну роботу - мер

1 хв читати
У Львові транспорт продовжить курсувати, працівників рекомендується перевести на дистанційну роботу - мер

У Львові, де з 25 березня вводиться "червоний" рівень епідемічної небезпеки, транспорт продовжить працювати в посиленому карантинному режимі, всіх працівників рекомендується перевести на дистанційну форму роботи, повідомив мер міста Андрій Садовий.

Рішенням комісії з надзвичайних ситуацій заборонено роботу: непродовольчих ринків; закладів харчування, крім онлайн-замовлень і "на винос"; торговельно-розважальних центрів; розважальних закладів та нічних клубів; всі масові заходи", - написав мер у своєму Telegram-каналі.

Дозволено водночас працювати аптекам; зоомагазинам; квітковим і насіннєвим магазинам; магазинам із продажу засобів зв'язку, побутової хімії та засобів гігієни; майстерням для ремонту одягу, взуття та електроприладів; салонам краси, фітнес-центрам, спортивним залам і басейнам (за попереднім індивідуальним записом).

"Школи залишаються на дистанційному навчанні. Транспорт продовжить працювати в посиленому карантинному режимі. Просимо всіх за можливості перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи", - наголосив Садовий.

Рішення діє до виходу Львова з червоної зони.

Як повідомлялося, 23 березня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) ввела "червоний" рівень епідемічної небезпеки у Львівській області з 00:00 25 березня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА