11:46 26.03.2021

Пхукет із 1 липня почне приймати туристів із щепленнями без карантину

1 хв читати
Пхукет із 1 липня почне приймати туристів із щепленнями без карантину

Влада Таїланду ухвалила рішення відкрити острів Пхукет для вакцинованих проти COVID-19 туристів із 1 липня, карантину їм дотримуватися не буде потрібно, повідомляє газета The Thaiger.

"Комітет з інфекційних захворювань Таїланду схвалив план із відкриття Пхукету з 1 липня для іноземних туристів. Згідно з планом, за вакцинації 70% жителів острова буде отримано колективний імунітет, й іноземці з щепленнями зможуть відпочивати на острові без дотримання карантину", - пише видання.

Як зазначає видання, якщо затверджений план під назвою "Пісочниця Пхукету" буде успішним, то ці правила в перспективі поширяться на інші туристичні зони Таїланду. Очікується, що інші регіони відкриються з 1 жовтня.

Під час в'їзду до Таїланду іноземні туристи мають пред'явити сертифікат про вакцинацію, COVID-паспорт або проїзний IATA Travel Pass. Водночас для туристів збережеться вимога мати з собою негативний ПЛР-тест.

Окрім того, з 1 квітня скорочується карантин для прибулих до країни: з 14 до 10 днів, для вакцинованих - до семи днів. Щеплення має бути зроблене не пізніше ніж за два тижні і не раніше ніж за три місяці до в'їзду в країну.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА