13:38 26.03.2021

ВАКС обрав екс-заступнику голови правління ПриватБанку Шмальченко запобіжний захід у вигляді 50,129 млн грн застави

1 хв читати
ВАКС обрав екс-заступнику голови правління ПриватБанку Шмальченко запобіжний захід у вигляді 50,129 млн грн застави

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) на засіданні 26 березня застосував до колишнього заступника голови правління ПриватБанку Людмили Шмальченко запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 50,129 млн грн за розтрату 8,2 млрд грн, повідомила суддя ВАКС Віра Михайленко під час трансляції суду.

Згідно з рішенням суду, оприлюдненим Михайленко під час трансляції засідання в п'ятницю, Шмальченко також зобов'язали утримуватися від спілкування з екс-головою правління ПриватБанку Олександром Дубілетом, колишнім першим заступником голови правління Володимиром Яценком та екс-начальником департаменту підтримки міжбанківських операцій казначейства ПриватБанку Надією Конопкіною.

Крім того, суд зобов'язав Шмальченко здати закордонний паспорт.

Як повідомлялося, ВАКС на засіданні 25 березня застосував до колишнього начальника департаменту підтримки міжбанківських операцій казначейства ПриватБанку Надії Конопкіної запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 2,74 млн грн за розтрату 8,2 млрд грн.

Уряд України 18 грудня 2016 року ухвалив рішення про націоналізацію ПриватБанку та влив у його капітал понад 155 млрд грн.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 січня 2021 року за розміром загальних активів ПриватБанк посідав 1-ше місце (568,244 млрд грн) серед 73 банків, що діяли у країні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА