07:28 28.03.2021

"Укрзалізниця" не вводитиме обмеження на висадку та посадку в областях, які потрапили до "червоної зони"

2 хв читати
"Укрзалізниця" не вводитиме обмеження на висадку та посадку в областях, які потрапили до "червоної зони"

У прес-службі АТ "Укрзалізниця" повідомили, що згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, станом на 27 березня на пасажирські перевезення в Чернігівській, Київській, Сумській, Одеській, Миколаївській та Львівській областях , які потрапили до "червоної зони" не вводитимуться обмеження.

"Чернігівська область: "червона зона" з 00:00 29 березня. З огляду на інтенсивне сполучення зі столицею (тільки на Ніжинському напрямку 24 рейси на день), яким, зокрема, користується медперсонал, вирішено поки не обмежувати залізничний рух в регіоні. Протягом тижня буде доопрацьовано питання безпечного транспортування для жителів області, контролю наповнюваності поїздів і дотримання маскового режиму. Зараз обмеження висадки-посадки не вводяться. Миколаївська область: до 01.04 включно обмежень висадки-посадки не буде, втім "Укрзалізниця" разом із Міністерством охорони здоров'я уважно стежить за динамікою захворюваності, ситуація може змінитися", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті "Укрзалізниці" в суботу ввечері.

За даними "Укрзалізниці", в Києві і області, в Сумській та Одеській і Львівській області обмежень висадки-посадки немає

"Чернівецька, Івано-Франківська, Житомирська та Закарпатська області: обмежено продаж квитків, а також заборону на висадку-посадку в цих регіонах продовжено до 06.04 включно. Призначено 8 спеціальних рейсів на закарпатському і буковинському напрямках. Також рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС Рівненська та Черкаська області не переведені в категорію "червоних зон", а тому жодних обмежень руху на залізничному транспорті там не застосовується", - пояснили в прес-службі "Укрзалізниці".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА