08:24 28.03.2021

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

2 хв читати
З початку поточної доби російські найманці на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі три рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку 28 березня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, поблизу Талаківки і Водяного, що на Приазов'ї, противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у неділю вранці.

У штабі наголосили, що за минулу добу, 27 березня, російські найманці 11 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, зокрема - із забороненого озброєння.

"За минулу добу, 27 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", по позиціях наших воїнів у селища Шуми окупанти застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети 82-го калібру . Поблизу населених пунктів Зайцеве і Луганське російсько-окупаційні війська здійснили обстріл позицій українських захисників використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", недалеко від населеного пункту Авдіївка окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів , великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а поблизу Водяного, що на Приазов'ї і селища Славне - з гранатометів різних систем. У передмісті Широкине противник вів обстріл зі стрілецької зброї...Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає" , - наголосили в штабі ООС.

Про дії російських найманців через українську сторону в СЦКК повідомлені представники ОБСЄ.

"Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації повідомлені представники ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", - підсумували в штабі ООС.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА