20:06 29.03.2021

"Укрзалізниця" відновила рух потягів у місці інциденту між Запоріжжям і Дніпром, 7 рейсів затримуються

1 хв читати
"Укрзалізниця" відновила рух потягів у місці інциденту між Запоріжжям і Дніпром, 7 рейсів затримуються

"Укрзалізниця" повідомляє про вимушену затримку семи поїздів через сходження з рейок шести вагонів поїзда №732 Київ - Запоріжжя.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії, поїзд №731 Запоріжжя-Київ уже відправився із Запоріжжя і пройде з затримкою орієнтовно до 4-5 годин. Посадка на цей поїзд у Дніпрі планується о 19:30, пасажири безкоштовно розміщені в залах очікування.

Також із запізненням на орієнтовно 1-2 години пройдуть поїзда:

- №070 Маріуполь - Львів;

- №738 Запоріжжя - Київ;

- №012 Новоолексіївка - Київ;

- №010 Маріуполь - Київ;

- №116 Бердянськ - Київ;

- №088 Новоолексіївка - Ковель.

"Точний час запізнення може коригуватися і залежати від ходу відновлювальних робіт, які досі тривають. Зазначені вище рейси будуть слідувати стандартним маршрутом, але з уповільненням у швидкості. Просимо пасажирів з квитками на ці рейси з розумінням поставитися до ситуації, а також безкоштовно скористатися залами підвищеної комфортності на вокзалах", - зазначили в прес-службі "Укрзалізниці".

Відновлювальні роботи на пошкодженій ділянці залізничної колії продовжаться вночі.

Як повідомлялося, в результаті сходження з рейок 6 з 9 вагонів поїзда категорії "Інтерсіті+" у Запоріжжі в 50 кілометрах від кінцевої станції ніхто не постраждав, "Укрзалізниця" створила комісію, яка розслідує причини аварії. Всі 88 пасажирів рейсу вже прибули в Запоріжжя резервним поїздом.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА