07:48 30.03.2021

З початку доби на Донбасі зберігається режим тиші

1 хв читати
З початку доби на Донбасі зберігається режим тиші

З початку поточної доби на Донбасі зберігається режим тиші. За минулу добу зафіксовано 7 обстрілів з боку російських найманців, без втрат, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку 30 березня, обстрілів не зафіксовано", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у вівторок.

За минулу добу, 29 березня, зафіксовано 7 обстрілів з боку російських найманців на Донбасі. Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поруч із Зайцевим, противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм, а поблизу Світлодарська - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", у передмісті населених пунктів Широкине, Мар'їнка та Старогнатівка противник відкривав вогонь у бік українських позицій з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У штабі наголосили, що за минулу добу бойових втрат в ЗС України немає.

Також наголошується, що напередодні засідання Тристоронньої контактної групи російськими найманцями здійснено низку провокацій уздовж всієї лінії розмежування.

"З настанням сприятливих погодних умов, окупанти активізували роботу із дообладнання старих і облаштування нових оборонних позицій. 29 березня зафіксовано три таких випадки: поблизу Донецького аеропорту, поблизу населених пунктів Мар'їнка і Зайцеве", - йдеться в звіті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА